googlef93c81d64cd6ad9c.html

Over ons

BetterSound en Apple

BetterSoundBetterSound is importeur en distributeur van dBMagix. Deze fabrikant heeft een aantal producten ontwikkeld exclusief voor, met name, de Apple iPod, iPad en iPhone. Het gaat hier om versterkers om een nog betere geluidsbeleving te krijgen uit de verschillende Apple devices.

BetterSound en Android

Ook voor de Android apparatuur met een USB-C aansluiting heeft dBMagix de AC3-C ontwikkeld waarbij, net als voor Apple, een veel voller en mooier geluid uit de oortjes of koptelefoon komt. Ook deze versterker biedt BetterSound aan.

Daarnaast hebben wij een agentschap voor een aantal producten van Fiio en Cyrus uit de zelfde sfeer en grondslag als dBMagix met in ieder geval het ultieme doel om voor u een betere geluidservaring te verzorgen.

Wij wensen u een geweldige beleving van de apparatuur die wij u aanbieden. Klik hier op de link voor onze producten.

Bettersound

De smartphone is voor veel mensen de belangrijkste manier om naar muziek te luisteren, alleen kan de geluidskwaliteit wel wat beter. Een versterker zoals wij die leveren kan daarbij helpen.

Het grote probleem zit in de audio-uitgang van de smartphone. De meeste gebruikers pluggen hun koptelefoon of oordopjes in de jack en luisteren zo naar hun favoriete muziek. Deze muziek is alleen van lage kwaliteit omdat de software van de smartphone alle info die via deze uitgang gaat comprimeert. Dit gaat ten koste van het geluid.

De meest gebruikte manier om toch een mooi geluid te krijgen is investeren in een goede koptelefoon. Deze kan nog heel wat maken van de muziek, maar deze blijft toch in een waardeloze kwaliteit. Beter is het om te zorgen dat de muziek beter de smartphone verlaat. De makers van onze versterkers gebruiken hiervoor de aangewezen uitgang die de apparaten hebben: de USB (Android) of Lightning (Apple). Docking Stations maken bijvoorbeeld al gebruik van deze aansluiting.

Translate »