googlef93c81d64cd6ad9c.html

dBMagix

dBMagix versterkers voor iPhone en Android gebruikers

dBMAGIX Technology, een producent van adioproducten. dB Magix maakte zijn werelddebuut op de mobiele elektronicabeurs Global Electronics in Hong Kong (METF of “the Fair”). Het bedrijf heeft zijn serie digitale hifi-audioaccessoires voor iPhone- en Android-gebruikers tentoongesteld, waaronder de PLX1-lightningconnector oortelefoon, de AC1 Drip 2-in-1 lightning en de AC3 Flute Lightning-audioversterker voor iOS.

dBMagix iPhone en iPad versterker“We zijn verheugd dat we onze geavanceerde HiFi-audioproducten voor het eerst naar de markt te kunnen brengen bij METF,” zei Jason Chan, vice president van dBMAGIX. “Al onze componenten maken een verschil op het gebied van geluidskwaliteit, daarom investeren we zwaar in onderdelen, met name in passieve componenten zoals kristallen, inductors en condensatoren.We geloven dat een goed audiosysteem niet betekent dat je de beste eenheden samen plaatst,  het vereist elke eenheid – van codec, versterker tot luidsprekers – om in een symfonie te werken. ”

Op de beurs van dit jaar werden de AC1 Drip 2-in-1 lightning en AC3 Flute Lightning-audioversterkers vermeld als Analistenkeuzes, die een lijst met 100 populaire producten bevatten.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de audio-industrie, gelooft dBMAGIX dat “een gouden luisterervaring betaalbaar kan zijn.” Het biedt een breed scala aan producten met koptelefoons, versterkers voor mobiele telefoons en draadloze luidsprekers die een uitstekende mobiele audio-ervaring bieden voor elke klant. dBMagix is ook een Apple MFi-ontwikkelaar en productielicentiehouder.

 

 

 

Translate »