googlef93c81d64cd6ad9c.html

Retouren / Ruilen

Retouren of Ruilen

Wanneer je iets wilt ruilen doen we daar niet moeilijk over. Webwinkels zijn wettelijk verplicht alles te ruilen wat binnen 8 dagen retour wordt gestuurd. De meest recente richtlijn, tot stand gekomen in overleg met onder andere de Consumentenbond, spreekt van 15 dagen.

Stuur je retourzending naar dit adres:

BetterSound
Binckhorstlaan 36 C1.18
2516 BE  Den Haag
 
Het is niet nodig om contact op te nemen voor je iets retour stuurt. Vermeld duidelijk je naambestelnummer en reden van retour zodat we je retourzending snel kunnen verwerken. Je naam of postcode op de buitenkant van de doos is dus niet genoeg! Na ontvangst van je retourzending krijg je het aankoopbedrag vanzelf teruggestort op je rekening. Je krijgt hier per mail bericht van. Hou rekening met een verwerkingstijd van 1-3 weken voor retourzendingen.

Onze retourtermijn is ongekend lang. Dat betekend wel dat we, om misbruik tegen te gaan, eisen stellen aan de staat van de geretourneerde producten. Producten dienen in nieuwstaat, compleet en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd te worden. Plak de verpakking van het product niet dicht met plakband of tape! Is dit niet het geval? Neem dan even contact op voor je de retourzending verstuurt. We zoeken dan samen naar een oplossing.

Translate »